Vero+J.jpeg
 

Allt började när...

jag träffade min man och han fick upp mina ögon för fotografering på en mer seriös och professionell nivå. Han lärde mig allt jag behövde veta och kunna för att ta professionella bilder. Började som bröllops fotograf i London 20111 men sakta tog jag mig in i en annan riktning. Gravida, nyfödda och barn fotografering. Något jag älskar och aldrig ångrar att jag börjat göra. Jag älskar detaljer och piffa och fixa för att få en bättre bild.  Har gått en gravid och nyfödd utbildning med en underbart duktig fotograf ifrån Australien. Där jag lärde mig allt ifrån barnens säkerhet och till material att använda till bra belysning osv.

Jag är mamma till min 3 åriga dotter Esme och bor i Sollentuna i Stockholm. Jag har bott i London sedan 2011 och tog mig tillbaka till Sverige Januari 2016. 
Har nu tagit med mig min talang och studio till Stockholm. Jag älskar kaffe och pyssel stunder med dottern min. Många frågar om jag tar mycket bilder på min dotter och ja det stämmer. Jag testar en del med henne och jag är en person som nästan alltid har kameran med mig i väskan så det blir mycket bilder.