Cake Smash Fotografering Stockholm!

Fyller din lilla prinsessa eller prins snart 1 år? Då vill jag att du läser denna lilla text om vad en Cake Smash fotografering är för något.

Cake Smash fotografering kommer från USA och är något otroligt stort och vanligt att göra där och även nu I England, London. Där jag lärt mig allt om det.
Det är normalt gjort runt en månad eller tidigare innan bebisen fyller 1 år. Många gör det för att ha en underbar bild till inbjudnings korten för kalaset som ska bli och vissa gör det för att bara ha som minne eller att dela med familjen.

Det är en fotografering då det är mycket färg och dekoration och en stor färgglad tårta som finns att välja i olika former och färger. Det går ut på att ditt barn ska få sitta ner på en bekväm plats med en tårta och få äta med både händer slev och ansikte och hela kroppen om dem vill. Det är otroligt roligt men kladdigt.
Jag står för tårta, dekoration och klädesplagg om man vill .Men så klart får man ha med sig eget om man vill.
Efter allt det kladdiga så har jag ett litet bad redo att få bort all smörkräm med. Som förälder var bered på att det blir kladdigt.

Varje fotografering börjar alltid med en liten stund av familje fotografering och sedan några med lilla bebisen ensam så vi värmer upp oss inför kakan och det kladdiga.

Kakan som jag använder är en enkel kaka med vanilj smak och lite socker mer smör. Massor med smör kräm på toppen. Tillsammans så bestämmer vi dekoration och färger och hur kakan ska se ut.

Denna fotografering kan ta upp till två timmar och då får du 15st digitala bilder på en USB sticka i en hangjord fin liten trälåda och 15st fotografier i standard storlek för att vanligt album.
Detta paket går på 4.225kr och absolut inga andra kostnader eller avgifter. Du har all rätt att skriva ut och använda dina bilder från USB stickan för personlig användning.

Är du intresserad eller har några frågor så är det bara att mejla eller slå mig en signal.

Glöm inte att bilder är underbara minnen.


Vero J. Fotograf
Vero J. Fotograf
Vero J. Fotograf
Vero J. Fotograf
Vero J. Fotograf
Vero J. Fotograf
Vero J. Fotograf