Nyfödd Fotografering | Emma |

Underbart söta Emma kom in till studion endast 8 dagar gammal. Helt bedårande liten nyfödd flicka. Med otroligt långa ögonfransar, (önskar att man hade sådana).
8 dagar är en otroligt bra tidpunkt för en nyfödd fotografering då dem har vart hemma lite och mamman haft sin vecka att hinna ta in och njuta en del. Dem sover otroligt bra under denna lilla ålder. Dem är så söt, mjuka och luktar något otroligt gott. Blir alltid lika sugen på att ha fler barn varje gång dem små kommer in för en fotografering.

Emma hade även med sig sin lilla bunny som vi fick med på en underbart söt bild. Minnen för livet. Lilla leendet på ena bilden är föräldrarnas favorit och dem valde att köpa en stor canvas utav just den bilden. Den hänger nu över hennes säng har jag fått veta. Vilket är otroligt roligt. Gör en så stolt och tårögd. 
En av anledningarna till varför jag har paket med produkter då man ofta inte hinner eller glömmer bort att rama in och hänga upp sina underbara bilder. Dem hamnar lätt bara på en USB sticka eller på datorn där dem inte gör någon större nytta.

Är ni intresserade av att boka är det bara att slänga iväg ett mail.
Jag delar då med mig av mina produkt paket till er så ni kan välja och vraka. 
Nu får ni njuta av Emma's härliga bilder.

Vero J. Fotograf
Vero J. Fotograf
Vero J. Fotograf
Vero J. Fotograf
Vero J. Fotograf
Vero J. Fotograf
Vero J. Fotograf
Vero J. Fotograf
Vero J. Fotograf
Vero J. Fotograf
Vero J. Fotograf
Vero J. Fotograf
Vero J. Fotograf
Vero J. Fotograf
Vero J. Fotograf
 Då var hon vaken, perfekt när vi var redo att packa ihop.

Då var hon vaken, perfekt när vi var redo att packa ihop.