Nyfödd Fotografering Stockholm | Chole |

Hade en underbar fotografering med söta Chole och hennes familj. Dem kom till min studio i Hammarbyhöjden. Vi började med syskon bilder, vilket stora syster Ruby tyckte var jätte kul. Hon var otroligt duktig och lyssnade väl. Riktigt bra för att bara vara 3 och ett halvt år.
Sen blev det Chole's tur att stå i ramp ljuset själv. Det blev både neutralt och färgglatt vilket vi tycker om. Lite hatar och tyger som vi använde. Hon hade en liten paus för lite mer mat. Men hon sov jätte bra. En underbart söt liten tjej. 
När jag sitter i studion med dessa små nyfödda så slår alltid tanken. Dessa små mirakel kan bli vad som helst u framtiden som exempel en uppfinnare eller nästa generations Beyonce eller kanske en hjärnläkare. Ja vem vet, men det slår mig alltid att dessa barn har så mycket framför sig och så mycket val i liven. Att jag har fått tagit dessa bilder. 

Nu får ni njuta av en massor med bebis bilder
xxx

Vero J. Fotograf.-20.jpg