Nyfödd Fotografering Stockholm | Emma |

Emma 8 dagar kom in i studio sovandes i bilstolen. Hon låg där i sin ljus beiga body. 
Hennes mamma plockade sakta upp Emma i sin famn och Emma vaknade sakta medan Emmas mamma sakta kläde av henne kläderna hon hade på sig i min varma studio. Redo för att ge henne en liten mat stund i bara blöja och en liten filt runt. Efter en god måltid och medan jag värmt upp min bean bag med en härlig vit filt på så fick jag äran att ta tag i lilla Emma lyfta upp henne i min famn och lägga ned henne i mitt knä där jag lindar in henne i en av mina wrap tyger, det blev en beige. Föräldrarna ville ha väldigt enkla bilder men ljusa.

Efter att ha lindat in henne försiktigt medan hon somnar i mitt knä så lägger jag henne på min bean bag. Jag rättar sakta till henne tills jag är nöjd med hur hon ligger.
Jag tar en test bild för att få inställningarna perfekt. Tar en till bild och rättar till henne till en ännu bättre bild. Nu tar jag några till bilder både när och lite längre bort.

Hennes mamma hade tagit med Emma's lilla kanin som jag la i hennes famn och tog en bild.
Efter ett par bilder så tog vi bort kaninen och tyget. V tog ett par bilder helt naket vilket är något helt fantastiskt. Så klart var hon tvungen att kissa på min filt, men det är jag van vid och det ingår i mitt jobb. En av anledningarna varför jag alltid klär mig enkelt och ofta i mörka kläder när jag jobbar då det händer att dem både kissar och bajsar på mig medan jag lindar in eller bara kramar om dem för att få dem att sova. Men som förälder var ej orolig jag är redo med extra kläder till mig.

Vi la in lite färg med en hat och en nyckelpiga kostym som vi använde. Vi avslutade allt med familje bilder med en ljus beige bakgrund. Familje och syskon bilder ingår alltid i alla mina fotograferingar. Denna fotografering var helt underbar och Emma var så duktig. Hon sov så fint och fick även ett underbart leende av henne. Hoppas att man får träffa henne igen en dag i framtiden.

Vero J. Fotograf
Vero J. Fotograf
Vero J. Fotograf
Vero J. Fotograf
Vero J. Fotograf
Vero J. Fotograf
Vero J. Fotograf
Vero J. Fotograf
Vero J. Fotograf
Vero J. Fotograf
Vero J. Fotograf
Veronica Jankowski