Nyfödd Fotografering Stockholm | Jayvon |

Baby Boy Jayvon. Att få äran att ha lilla Jayvon i min studio är fantastiskt. En söt liten pojke på 6 dagar gammal. Hans små tjocka kinder och härliga hud färg. Hans hår var som en liten nyfödd lammunge. Så mjukt och lent. 

Önskan av föräldrarna var en ganska neutral och jordnära färger som vit, beige, brun och en mer mossig grön färg. Det var endast en hat som blev i mer färg. Jayvon var duktig, han sov fint. 

Han lyckades dock bajsa ned sin pappa då han var i sin pappas famn för far och son bilder.
Men som tur så ber jag mina kunder att ta med lite extra kläder. Något jag även själv har med mig.
Så det blev lite att städa upp på golvet men det är helt ok från min sida. Det blev i alla fall ett gott skratt ifrån oss alla. Jag är otroligt nöjd med bilderna ifrån denna fotografering och hoppas på att få se Jayvon i framtiden för en ny fotografering.
xxx

Vero J. Fotograf
Vero J. Fotograf
Vero J. Fotograf
Vero J. Fotograf
Vero J. Fotograf
Vero J. Fotograf
Vero J. Fotograf
Vero J. Fotograf
Vero J. Fotograf
Vero J. Fotograf
Vero J. Fotograf
Vero J. Fotograf
Vero J. Fotograf