Familj Fotografering Stockholm | Alexander | 2 År

Vero J. Fotograf

En vinter dag ute på Bögs Gård mötte jag upp Alexander och hans föräldrar för en familje fotografering. En mycket fin dag med solen på väg upp och snö täcket på marken. Alexander var otroligt duktig även fast det var lite kallt. Men han var redo med lager på lager av kläder för att hålla sig varm. Älskar hans underbara hårfärg och de stora brun ögonen som lyckades slukas av min kamera. Är glad att jag fått träffa Alexander och hans föräldrar en underbart fin familj. Med mycket kärlek och glädje. 

En fotografering ute på vintern varar i max en timma men vi var klara efter ca en halvtimma. Då Alexander hade varit så duktig. Vi tog sedan en tur runt på Bögs Gård och tittade på djuren som finns där. Det var ju också lite kul. En av de fina delarna med mitt yrke är att man träffa så mycket härliga människor och framför allt barn och bebisar.

Har några lediga datum kvar i slutet av januari och februari om det är någon som är sugen på att boka. Ni hitta all info under Familj Fotografering

Vero J. Fotograf
Vero J. Fotograf
Vero J. Fotograf
Vero J. Fotograf
Vero J. Fotograf
Veronica Jankowski