Cake Smash Fotografering | Emilio | Stockholm

In i studion kommer en familj på 4 personer, två pojkar Vincent 3 år och Emilio som väldigt snart fyller 1 år. De kommer in lite blyga men får snabbt upp farten i benen och det är svårare att sitta eller står stilla. Vilket jag förstår det är ju ett härligt utrymme att hoppa runt i. Emilio kan gå så han tycker det är fantastiskt kul att snabbt ta sig fram. Efter lite kämpande så lyckas vi fånga härliga bilder på båda killarna men speciellt Emilio, det är ju torts allt hans cake smash fotografering som är fokuset. Men alla mina fotograferingar så ingår det familje bilder. Vi hade en underbar stund med mycket skratt och kladd.

Vi avslutade med ett bad i badbaljan, kan ju säga att det blev blött och en del att tvätta upp. Men det är ju så det ska vara, till och med storebror Vincent hoppade med och kladdade med tårtan en stund och sedan ville han också bada så han hoppade i en sväng medan Emilio blev ompysslad och torkad av sin pappa. Kul när syskonen får vara med lite på slutet och inte behöva känna sig utanför. Tycker det är viktigt att de inte känner sig utstötta eller bortglömda så de är alltid mer än välkomna att hoppa med på slutet på en cake smash. För det är ju bara så roligt.

Hoppas att får träffa dessa underbara pojkar i framtiden på en familje fotografering. Tackar de för att de valde mig som fotograf och är mer än tacksam att jag fått skapa dessa minnesbilder åt de, som de kan beundra för all evighet. Underbart med andra ord, dessa bilder ger så mycket glädje, eller vad tycker ni? Vill ni boka en cake smash är det bara att höra av er. xxx

Vero J Fotograf Cake Smash Stockholm
Vero J Fotograf Cake Smash Stockholm
Vero J Fotograf Cake Smash Stockholm
Vero J Fotograf Cake Smash Stockholm
Vero J Fotograf Cake Smash Stockholm
Vero J Fotograf Cake Smash Stockholm
Vero J Fotograf Cake Smash Stockholm
Vero J Fotograf Cake Smash Stockholm
Vero J Fotograf Cake Smash Stockholm
Vero J Fotograf Cake Smash Stockholm
Vero J Fotograf Cake Smash Stockholm
Vero J Fotograf Cake Smash Stockholm
Vero J Fotograf Cake Smash Stockholm
Vero J Fotograf Cake Smash Stockholm
Vero J Fotograf Cake Smash Stockholm
Vero J Fotograf Cake Smash Stockholm