Nyfödd Fotografering Stockholm | Liliya |

Nyfödda små liv är ju bara mer än underbara, ens hjärta smälter. De är ju så söta och doftar gott. Här är lilla Liliya som kom med hennes underbara föräldrar till studion min och ville fånga ett par underbara bilder, väldigt ljusa och enkla färger och poser. Vi började med lite korgar och sedan över till bean bag för ett par bilder med det hel vita. Såklart fångade vi lite detaljer på fötter osv. Perfekt fotografering med en underbar liten flicka som har hela livet framför sig. Jag är säker på att hon kommer få den bästa uppväxten och bli guidad och älskad av sina underbart fina föräldrar. Hon är även första barnbarnet så det kommer att bli mycket kärlek. Alltid lika fint att få se föräldrarnas lycka och kärlek till sina barn. De kommer in med stora leenden och ännu mer stolta efter att fotograferingen gått så smidigt och enkelt. De hade varit lite oroliga, vilket man lätt är. Helt fantastiskt fint.

Men det är något jag rekommenderar är att inte vara orolig eller nervös då jag har många tricks och knep för att få en lyckad fotografering, men om du som förälder kommer in i studion och är jätte nervös och orolig så finns det en risk att bebisen känner av det och inte kan slappna av. Ett underbart tips är att vara lugn och slappna av, ta en kaffe och kaka i studion och sätt dig skönt. Behöver jag hjälp så lovar jag att säga till. Men lovar att er bebis kan vara trygg i mina händer, något jag älskar och jag vet att eran bebis är erat allt och eran skatt. Nu i december kommer mångas mycket speciella julklappar små nyfödda december bebisar, tänk på att boka in era nyfödda fotografering i tid då jag bara har ett visst antal platser varje månad, då man inte vet exakt när de kommer till världen. För att boka är det bara att skicka iväg ett mail. Önskar er en underbar jul.

Vero J. Fotograf Nyfödd Fotografering
Vero J. Fotograf nyfödd fotografering stockholm .jpg
Vero J Fotograf Nyfödd Fotografering Stockholm
Vero J Fotograf Nyfödd Fotografering Stockholm
Vero J. Fotograf-24.jpg
Vero J Fotograf Nyfödd Fotografering Stockholm
Vero J Fotograf Nyfödd Fotografering Stockholm
Vero J Fotograf Nyfödd Fotografering Stockholm
Vero J Fotograf Nyfödd Fotografering Stockholm