Jul Fotografering | Teresa | Stockholm

It´s the most wonderful time of the year! Christmas.

Julen är nära nu och det är hög tid att få julkorten ordnade och det är perfekt att samla familjen och ta underbara julbilder till julkorten. Teresa samlade ihop hela sin underbara familj och åkte till min studio för att fånga underbara julbilder. De är några stycken i denna familj så var otroligt imponerad att de lyckades få alla på plats en söndag förmiddag, speciellt med tonåringar i familjen.

Vi tog bilder med jul dekoration och luvor, Teresa hade med sig ett par underbart fina luvor till barnen. De alla samarbetade väldigt bra och vi lyckades fånga ett par underbara bilder. Bilder som kommer att bli perfekta till julkorten och minnen för framtiden. Det var inte det lättaste att få alla att se perfekta ut på syskon bilden men vi lyckades ganska så bra. Men det är naturligt och så de ser ut. Underbara barn de har. Teresa och Peter är ett par föräldrar man kan se upp till och beundra efter allt de gjort för andra barn. De har länge varit jour familj till barn och hjälpt de som behöver hjälp. De har öppnat sin dörr och skapat ett hem och get barn hopp, kärlek och ett ljusare liv. Jag beundrar allt de gjort och är så tacksam att man känner de, då man inser hur bra man har det när man tänker på de barnen som de har tagit emot och vart de kommer ifrån. Man är ju rätt så bortskämd med att ha ett hem med kärlek och en familj som älskar en. Inte alla som har det och det är något som dessa föräldrar har givit några barn. 

Jag är mer än tacksam att jag har fått tagit dessa bilder åt denna underbara familj. Hoppas ni gillar bilderna nedan och glöm inte att kontakta mig om ni är intresserade av en fotografering. x

Vero J Fotograf Jul Fotografering Familj Stockholm
Vero J Fotograf Jul Fotografering Familj Stockholm
Vero J Fotograf Jul Fotografering Familj Stockholm
Vero J Fotograf Jul Fotografering Familj Stockholm
Vero J Fotograf Jul Fotografering Familj Stockholm
Vero J Fotograf Jul Fotografering Familj Stockholm
Vero J Fotograf Jul Fotografering Familj Stockholm
Vero J Fotograf Jul Fotografering Familj Stockholm
IMG_0047.jpg
Vero J Fotograf Jul Fotografering Familj Stockholm