Barn Fotografering Stockholm | Esme | Glitter Fotografering

Vero J Fotograf

För ett par veckor sedan så åkte jag och dottern till studion för att prova att fotografera med glitter. Ett otroligt roligt experiment som Esme tyckte var super kul men ändå lite svårt i början. Att få in den där tekniken på hur man ska hålla händerna för att det inte ska blåsa upp i ansiktet. Men vi lyckades och här kommer lite ifrån denna dag. Kommer att komma med mer en annan dag. Ska även ta och prova att fotografera med confetti något som jag vill prova på utomhus i sommar med barn. Confetti i olika härliga färger för att göra bilderna lite mer livliga. Har lite små projekt som kommer. 

Kommer även att skicka ute lite tävlingar för dessa projekt då ni kan vinna en gratis familj fotografering och få 5 Digitala bilder på en usb sticka helt gratis. Det kommer en annan dag. Denna fotografering tog plats i studion och det blev glitter lite överallt. En del att städa men det var det så värt. Vi provade även med silver glitter som jag ska ta och redigera och dela med er en annan dag. Tänkte att jag börjar med dessa 3 bilder. Vad tycker ni om glitter fotograferingar? Ser det kul ut? Kommentera gärna nedan. 

Hitta på nya experiment och fotografera något helt nytt är alltid roligt och spännande. Får se vad mer kul man kommer på denna vår. Önskar er en underbar dag.

Vero J Fotograf
Vero J Fotograf