Gravid Fotografering Stockholm | Anna |

Mötte upp Anna med sin son William vid Rosersbergs Slott. Vi möttes upp vid nästan 8 tiden på kvällen när solen ligger lågt i skyn. Ger ett underbart ljus, vi hade en underbar kväll. Med mycket bilder och så klart pratade vi massor. Något jag är duktig på, men det är skönt då det lättar upp stämningen och får både mig och den jag fotograferar att känna sig mer bekväm.

Lilla William hade jätte kul med oss och var så duktig. Han ska snart bli storebror till sin lillebror som är beräknad i augusti. Otroligt fint att se hans kärlek till son lillebror. Vi hade underbart tur med vädret denna sommarkväll, då det var varmt och skönt och Anna inte behövde frysa i dessa tunna kläder. Det kan vara lite tufft på hösten och vintern med ute fotograferingar även fast det är så värt det och otroligt fint. Men det känns om det är kallt det kan jag ju säga. Det är alltid lika skönt att fotografera utomhus i en härlig park eller vid vatten eller slott. 

Rosersbergs slott är ett underbart litet ställe att fotografera vid, det är ett otroligt fint slott med mycket fin natur runt om. Jag jag har inte ens hunnit varit runt hela området. Något jag ska ta mig tiden och göra denna sommar. Ta med Esme ut och hitta fler små underbara ställen att ta bilder på. 

Är du intresserad av en gravid fotografering är det bara att kontakta mig på kontakt sidan där du hittar mail och telefonnummer. Ser fram emot att få träffa dig. 

Vero J Fotograf
Vero J Fotograf
Vero J Fotograf
Vero J Fotograf
Vero J Fotograf
Vero J Fotograf
Vero J Fotograf
Vero J Fotograf