Nyfödd Fotografering Stockholm | Oliver |

Har haft äran att få fotografera lilla Oliver när han var 10 dagar gammal. Har fotograferat hans storasyster Emma för ca 2 år sedan och att få komma tillbaka och träffa Emma och hennes nya lillebror var underbart roligt. Jag åkte till London för att ta dessa underbara bilder.

Det blev en hemma fotografering i deras sovrum där de hade stora ljusa fönster. Oliver var duktig, men hade en stund då han inte riktigt ville somna. Vilket är väldigt vanligt och något jag är van vid. Men åh så söt han var. Han är otroligt lik sin stora syster Emma, både de långa ögonfransarna och den fina mjuka lilla näsan. 

De ville ha en väldigt enkel och ljus fotografering, med ljusa färger och inte för mycket färger och rekvisita. Lite blått fick det bli. Här får ni se lite av de bilder vi tog och som jag har fått tillåtelse att dela med mig utav. Vi spenderade 3 och en halvtimma hemma hos Oliver, då han ville ha en paus för lite mat och byt av blöja och massor med kramar. Oliver var ju tvungen att kissa ned en av mina filtar undertiden. Något som är otroligt vanligt och helt ok för mig. Emma och Oliver har föräldrar ifrån Italien men de båda är födda i London. Deras mormor var på plats denna dag och hade bakat och lagat mat, så innan jag fick åka hem blev det lunch och lite fika. Otroligt mysigt måste jag säga. Deras mormors pasta rätt var bara mer än underbar. Passade mig perfekt då jag älskar italiensk mat. 

Hoppas att få komma tillbaka en dag och ta familjebilder på denna underbara familj. De är bara så söta. Ser fram emot att få följa de på sociala medier och se de växa och bli äldre. Otroligt vad små barn kan få en glad. 

Kommentera gärna vad ni tycker om bilderna och hör gärna av er om ni har frågor eller funderingar. xxx

Vero J Fotograf
Vero J Fotograf
Vero J Fotograf
Vero J Fotograf
Vero J Fotograf
Vero J Fotograf
Vero J Fotograf
Vero J Fotograf