Familj Fotografering Stockholm | Lara, Hussain och Emelie |

Lara kom med sina två underbart söta barn, Hussain på 2 och ett halvt år och Milyah på 4 månader. Hussain är en liten kille med mycket energi och var kanske inte den mest intresserade av att ta bilder. Han ville mest bara hoppa runt, men vilken tvååring vill inte det egentligen. Milyah var så nöjd, hon skrattade glatt och behövde en liten paus för lite ny energi i from av lite mat och sen på slutet var hon helt slut och somnade gott i sin bilstol. Hon sov hela resan hem fick jag veta. 

Älskar Milyah´s namn, aldrig hört det förut och otroligt unikt. Det är super kul att får höra barns namn och hur föräldrarna valde deras namn. Det blir ju en del prat i studion om allt mellan himmel och jord. 

Här är några av de bilder vi tog underdagen, vi körde på väldigt enkelt, med ljusa färger och några med en svart bakgrund. Vi hade otroligt roligt, och resultatet blev underbart. Hoppas på att få ta fler bilder på denna underbara familj i framtiden. 

En familj fotografering med mig kan ta plats i studion eller i en park, en fotografering brukar ta runt ca 2 timmar då jag alltid lämnar tid för lite pauser och lek. Man vill ju ha glada barn så bilderna blir med skratt och inga tårar. Nu är det perfekt säsong för utomhus fotograferingar i skogen, parker osv. Är ni intresserade eller har frågor är det bara att kontakta mig på Kontakt sidan. Ser fram emot att få träffa dig och din familj.

Vero J.Fotograf
Vero J.Fotograf
Vero J.Fotograf
Vero J.Fotograf
Vero J.Fotograf
Vero J.Fotograf
Vero J.Fotograf
Vero J.Fotograf
Vero J.Fotograf
Vero J.Fotograf
Vero J.Fotograf