Familj Fotografering Stockholm | Sahar, Nicole, Alice och Jacob

Fotograferade underbara Nicole och Alice och deras föräldrar. En underbar familje fotografering i min studio. Vi hade väldigt roligt, med mycket bus och leenden. Två små glada tjejer som var så duktiga. Det var en riktigt bra fotografering, hoppas på att få träffa de igen i framtiden. 

Det var underbart att se syskon kärleken mellan dem, otroligt fint hur barn anpassar sig när de blir fler i familjen. Önskar de en underbar framtid med mycket kärlek och roligheter. En tanke som ofta slår mig när jag fotograferar barn är att åh undra vad denna lilla flicka eller pojke kommer att bli i framtiden. Kommer de bli artister, läkare eller kanske advokat. Vem vet, det är alltid lika kul med den tanken. Att dessa barn kan bli vad som helst och kan göra stor skillnad i denna värld. Helt fantastiskt. Hoppas att de kommer att avguda dessa bilder till all framtid.

Vill du boka din familj fotografering är det bara att gå till kontakt sidan och skicka iväg ett mail till mig eller slå en signal. Ser fram emot att höra ifrån dig. 

Vero J. Fotograf
Vero J. Fotograf
Vero J. Fotograf
Vero J. Fotograf