Cake Smash Fotografering Erbjudande Stockholm!

Cake Smash Erbjudande Vero J Fotograf

Passa på och boka din lilla prins eller prinsessas cake smash fotografering. 

En fotografering som ofta görs när ert barn är ca 10-12 månader gammal, beroende på vad ni vill ha bilderna till. Många vill ha bilderna till inbjudningskort för första födelsedags kalaset och andra för att dela med vänner och familj. Vill ni ha det till inbjudan så rekommenderar jag att fotograferingen sker minst 2 veckor innan ni vill skicka iväg inbjudan. Erbjudandet gäller till den sista September.

Cake smash fotografering är en otroligt rolig och kladdig fotografering med mycket färg och skratt. All rekvisita ingår och du får självklart välja färger själv. Det kan ta upp till 2 timmar med några familje bilder först och sedan bilder på ert barn utan tårta och sedan kommer det kladdiga, rolig och sedan avslutar vi med ett bad i min badbalja som jag också tar bilder på. Det brukar vara otroligt populärt dessa bad bilder. Detta är otroligt roligt och väldigt spännande för barnen. De får känna på en kladdig konsistens av smörkräm och även smaka på det. Jag använder en smörkräm med smak av vanilj och vanlig sockerkaksbottnar. Det finns mycket dekoration att välja på som vimplar och ballonger och tutu kjolar att låna.

Jag vill kunna skapa en magisk och underbar fotogarefing med dig och kunna skapa din vision till verklighet. Så låt mig få höra din vision och tanke så ska vi skapa något underbart tillsammans och underbar bildminnen för livet. Något vi alla borde skapa bildminnen för livet med bra kvalitet.

Är ni intresserade så ta en titt på min hemsida som ni hittar HÄR eller maila mig på info@verojfotograf.se Ser fram emot att höra ifrån dig och boka in en upplevelse och en fotografering med dig. xxx