Gravid Fotografering Stockholm | Teresa | Skokloster

Det var nära att jag inte han med att fotografera Teresa innan hon födde. Jag åkte ut till Skokloster slott för att fotografera Teresa på en söndag och hon har då redan fått förvärkar sedan ett tag tillbaka. Hon födde redan på onsdagen därefter. Alltså 3 dagar senare kom hennes lilla prins.

Vi fotograferade vid slottet en sen eftermiddag när solen var påväg ned. Hon är höggravid på dessa bilder även fast det inte riktigt ser ut som det. Hon är en av de personer som det inte syns på lika mycket att hon är gravid. Något som kan kännas jobbigt för vissa personer. Men hon Teresa tog det rätt så bra och var nöjd med situationen. Men jag kan tycka att det är fascinerande att kroppen kan skapa ett barn som väger närmare två kilo och att det knappt syns. Var tog de andra organen vägen för att det ska få plats. Tänk vad kvinno kroppen är fantastiskt och speciellt. En av anledningarna till att jag älskar att ta dessa bilder då det är en tid i livet som är magisk, då kroppen går igenom mycket. 

Denna lilla gåva av graviditet var inte planerad då de redan har barn sedan ett par år tillbaka. En stor överraskning för detta par att få plus på stickan. Hennes pojkar närmar sig tonåren. Men Teresa är en person som älskar barn och människor och denna lilla pojke kommer att bli så älskad och få växa upp i en underbar familj med många syskon. 

Det blev en omställning och det har tagit tid för henne att förstå att hon är gravid och att smälta det, då det var en sån överraskning. Det är ibland underbart med livet för en sak vi har svårare att planera eller bestämma över är dessa graviditeter, att bli med barn. Man kan säga att ja nu är jag redo men det kan både ta många dagar, månader och år innan man blir gravid eller för andra som inte planerat så kan det bara hända. Det är en otroligt fin gåva och något man ska ta vara på och vara stolt över. Det är otroligt fint att få se Teresas resa som gravid och att få ta dessa bilder som de kommer ha som minne i all evighet. Är tacksam att de valde mig som deras fotograf.

Skokloster slott är ett underbart ställe lite utanför Stockholm att fotografera vid. Det är otroligt fint landskap och slottet är vackert. Vi valde att ta ta bilder med mer fokus på Teresa och hennes familj och inget som distraherar i bakgrunden. Men det är också fint att ha det med i bakgrunden om man vill, fast lite längre bort i bakgrunden. Hoppas på att man får åka ut dit igen och ta mer bilder. Älskar att åka iväg till nya platser och fotografera och få nya spännande bilder.

Är ni intresserade av att boka så är det bara att kontakta mig på kontakt sidan. Ser fram emot att höra ifrån er.

Vero J Fotograf Teresa Gravid Fotografering
Vero J Fotograf Teresa Gravid Fotografering
Vero J Fotograf Teresa Gravid Fotografering Stockholm
Vero J Fotograf Teresa Gravid Fotografering Stockholm
Vero J Fotograf Teresa Gravid Fotografering Stockholm
Vero J Fotograf Teresa Gravid Fotografering Stockholm
Vero J Fotograf Teresa Gravid Fotografering Stockholm
Vero J Fotograf Teresa Gravid Fotografering Stockholm