Gravid Fotografering Stockholm | Veronica |

Min egna lilla gravid fotografering var riktigt rolig, då min mamma fick vara fotograf. Det gick super bra så länge kameran och ljus var sätt rätt så fick hon bara klicka. Med lite guidning så gick detta jätte bra och är så tacksam för min mamma som ställde upp och hjälpte mig. Det är så fint att ha bilder på hur man såg ut då, hur fin man var och hur magisk kroppen faktiskt är. Att den kan skapa ett litet liv som vi nu älskar och kommer älska för all framtid. Gjorde lite enkla bilder i min studio i Stockholm. Med rekvisita som jag har i studion så blev detta resultatet. Är super nöjd med bilderna och ska ta och rama in någon av de. Har dock inte bestämt mig ännu vilken. Men det får vi se vilken det blir. 

Ni kanske funderar på de sista bilderna som är nude bilder, som jag kallar det för. Då man är naken och visar bara hy och den fina magen. Med hjälp av skuggor så skapar man underbara bilder och kan även gömma delar av kroppen som man inte är så nöjd med som höfter eller armar osv. Det är ett annorlunda sätt att skapa konst av dig själv. Det är väldigt uppskattat när kunderna får se slut resultatet. Men det är inte alla som vågar att ta av sig allt i studion hos mig. Men jag kan lova dig att det är värt det och har sätt så många nakna gravida kvinnor nu att det är min vardag. Syskon få gärna vara med nakna också om man vill. Jag gjorde det då jag älskar våra olika färger på hyn och det ser så magiskt ut på något sätt. Otroligt vackert att bara ha fokus på magen och ansikten inga massa färger och annat som tar i från bilden. Älskar det enkla i dessa bilder. Jag brukar alltid fråga om man är intresserad av denna typ av fotografering då det finns de som inte vågar säga att de vill ha sådana bilder. I min studio behöver man inte vara bly eller känna sig dum för att fråga om en viss typ av bilder. Kom ihåg det är dina bilder och vill du ha något speciellt säg bara till jag är öppen och tycker det är kul att skapa en kunds vision. Se till att den blir till verklighet. 

Min graviditet har varit bra, var bara väldigt illamående första månaderna vilket är normalt annars har det varit en bra och ganska enkel graviditet. Esme har sett fram emot att bli storasyster och få bebis mysa och lära den lilla allt hon kan har hon sagt. Otroligt fint att se syskon kärlek innan den lilla ens blivit född, helt magsikt. Hon är så stolt och pratar mycket på dagis om sin bebis i magen att den ska komma ut snart. Att hon ska bli storasyster, det är så viktigt och en stor grej för henne. Man blir så rörd av hennes fina kärlek. 

Gravid är något jag absolut inte har några problem med, men att föda är inte min grej. Inget jag vill göra igen. Men tur att man får ett sånt fint resultat efter allt. Då är det mer värt det hela och man fixar det pågrund av att man vet att man ska å något så fint, något så magiskt. Vi kvinnor är allt underbara och starka. Hands up for all women in the world. 

Vad denna fotografering har betytt för mig är massor, att få ha bilder på hur man såg ut och hur fantastisk kroppen är. Att ha proffsiga bilder som är av bra kvalitet och går att skriva ut och rama in till underbar kvalitet är så värt det. Det är något alla gravida kvinnor borde unna sig en fotografering. Man glömmer så fort hur man såg ut och med bilder kommer man ihåg igen och kul att titta tillbaka på i framtiden och även visa sina barn när de är större. Rekommenderar alla att fundera på att boka en gravid fotografering.

Vero J. Fotograf-34.jpg
Vero J Fotograf Gravid Fotografering Stockholm Sweden
Vero J Fotograf Gravid Fotografering Stockholm Sweden
Vero J Fotograf Gravid Fotografering Stockholm Sweden
Vero J Fotograf Gravid Fotografering Stockholm Sweden
Vero J Fotograf Gravid Fotografering Stockholm Sweden
Vero J Fotograf Gravid Fotografering Stockholm Sweden
Vero J Fotograf Gravid Fotografering Stockholm Sweden
Vero J Fotograf Gravid Fotografering Stockholm Sweden
Vero J Fotograf Gravid Fotografering Stockholm Sweden
Vero J Fotograf Gravid Fotografering Stockholm Sweden
Vero J Fotograf Gravid Fotografering Stockholm Sweden
Vero J Fotograf Gravid Fotografering Stockholm Sweden