Nyfödd Fotografering Stockholm | Louie |

Att får fotografera en 4 dagars liten pojke är bara för underbart, de är ju så små och nya. De yngre bebisarna är desto enklare är det att fotografera, då de sover så djupt och går att posera så fint. Så det var en bra fotografering med lilla Louie och hans familj.

Vi började fotograferingen med fina bilder i i korgar och gick sedan över till den stora underbara bean bag som jag har där jag lagt upp en blå härlig filt och värmt upp där han ska ligga. Han sov så fint och var otroligt duktig, vi avslutade med familje bilder och några syskon bilder. Vi hade härliga samtal och i en paus njöt vi av kaffe och sockerkaka. Det var mycket blått och naturliga färger som de önskat. Hans äldre bröder var mer än stolta att ha en ny liten lille bror i familjen att få mysa med och hålla i. De alla är ju bara för söta, med deras underbart blåa ögon och blonda frisyrer, en otroligt fin familj. Det kan vara lite knepigt ibland att ta syskon bilder, dessa underbara pojkar till bröder hade ingen lust att ligga på en fluffig ljus filt som jag hade tänkt och det blev att hålla i lilla Louie ståendes, men det funkade det med absolut och de var så duktiga. Är riktigt glad att vi lyckades fånga alla dessa underbara bilder och att alla hade ett sådant tålamod, inte lätt för de äldre att vänta 3 timmar för att deras lille bror skulle få bilder tagna, de förstår kanske inte nu hur viktigt detta var för deras föräldrar. Men jag lovar er att en dag när de själva står där med sina barn i famnen så kommer de att förstå varför mamma släpade med de på dessa fotograferingar. Bilder är så otroligt viktigt i livet och för framtida personer och de skapar en historia som är värd så otroligt mycket. Det är så värt det att ta och boka en fotograf och fånga underbara familje bilder och skapa sin egna familjs historia. Njut nu av Louie´s bild historia.

Nyfödd Fotografering Stockholm Vero J Fotograf
Vero J. Fotograf Nyfödd Fotografering .jpg
Vero J. Fotograf Nyfödd Fotografering
Vero J. Fotograf Nyfödd Fotografering
Vero J. Fotograf Nyfödd Fotografering
Vero J. Fotograf Nyfödd Fotografering
Vero J. Fotograf-34.jpg
Vero J. Fotograf Nyfödd Fotografering
Vero J. Fotograf Nyfödd Fotografering
Vero J. Fotograf Nyfödd Fotografering
Vero J. Fotograf Nyfödd Fotografering