Gravid Fotografering Stockholm | Naz |

Tänk dig att ha en sån underbar kusin som ger dig en present till en gravid fotografering, den turen hade Naz som fick en underbar gåva att komma till min studio och få bilder tagna som kommer vara minnen för livet. Det kallar jag en underbar kusin. 

Vi hade en underbar stund i studion med lite lätt musik i bakgrunden och lite prat samtidigt som vi skapade dessa bilder. Vi tog fler men dessa var de som jag fick lov att dela med mig med er. Vilket jag tackar för, alltid lika kul när man får dela med sig av sitt arbete till världen och visa vad vi skapat tillsammans. Men självklart respekterar jag om man absolut inte vill att jag använder några bilder på hemsidan alls. 

Fotograferingen to ca en timma och Naz ville ha ljusa bilder som var enkla men ändå magiskt fina. Naz blev otroligt glad med resultatet vilket värmer mitt hjärta. Det är ju därför jag gör detta för att göra mina kunder nöjda och ha något till minne för livet. En tid i livet som är magisk och väldigt speciell och som vi lätt glömmer bort. Med dessa bilder kommer Naz kunna titta tillbaka och minnas sin tid som gravid och hur hon såg ut. Vackert med andra ord, Naz hade en underbar utstrålning och var bara 4 veckor kvar till bf datum. Nu väntar vi på att något ska hända och att jag får ett meddelande att deras lilla prinsessa är född. Då blir det att boka in en mer exakt dag och tid för en nyfödd fotografering. Vilket ska bli super kul, alltid lika roligt att få se en kund gravid och sedan ett par dagar eller veckor senare se de komma med sina underbara små bebisar. Det är något extra speciellt med det. 

Jag önskar Naz en säker och bra förlossning och att jag snart får detta underbara meddelande. Längtar redan till att få skapa fler bildminnen åt dem. 

Vero J. Fotograf Gravid Fotografering Stockholm
Vero J. Fotograf Gravid Fotografering Stockholm
Vero J. Fotograf Gravid Fotografering Stockholm
Vero J. Fotograf Gravid Fotografering Stockholm
Vero J. Fotograf Gravid Fotografering Stockholm
Vero J. Fotograf Gravid Fotografering Stockholm
Vero J. Fotograf Gravid Fotografering Stockholm