Nyfödd Fotografering | Niclas | Stockholm

Underbara Niklas kom till studion med sina fantastiska föräldrar. Niklas var 9 dagar när han kom och var otroligt snäll. Han sov så bra under nästan hela fotograferingen. På slutet när vi fångade lite familje bilder så började han att tröttna, men det är helt ok. Efter 3 timmar av fotografering så var han värd att få det avslutat, speciellt eftersom han bara hade haft en snabb paus tidigare. Han var otroligt duktig, började lite ostadigt men han till slut somnat in i en djup sömn så gick allt som en dans och vi kunde packa ihop 3 timmar senare. Vilket är super bra och han var mer än nöjd att få krypa in i sina kläder och i den sköna bilstolen. Det blev sköna färger som grön, vit och bruna toner.

Han kom till världen måndagen den18 December och fyllde sina föräldrars hjärtan med så mycket kärlek. Man kunde se deras kärlek och känna deras stolthet under hela fotograferingen. De var så nöjda, glada och tacksamma för sin lilla prins. Hans föräldrar kommer ifrån Vitryssland och han kommer att lära sig ryska, svenska och engelska så en internationell liten kille. Vi pratade en del om vilken färg på ögonen han kommer få om det blir gröna eller blåa ögon. Hans små söta kinder ville man bara greppa tag i, så underbart söta. Jag är så glad att jag fick äran att ta dessa bilder som de kommer att älska för all framtid och kunna hänga upp i sitt hem och dekorera Niklas lilla rum med. Så fantastiskt att veta att bilder jag tagit kan hänga i någons hem, det är fantastiskt. Älskar den tanken, gör en så underbart glad. Lycka! 
Jag önskar Niklas en lång och underbar framtid och hoppas att han kommer bli en lycklig pojke med många drömmar och kärlek.

Vero J Fotograf Nyfödd Fotograf Stockholm
Vero J Fotograf Nyfödd Fotograf Stockholm
Vero J Fotograf Nyfödd Fotograf Stockholm
Vero J Fotograf Nyfödd Fotograf Stockholm
Vero J Fotograf Nyfödd Fotograf Stockholm
Vero J Fotograf Nyfödd Fotograf Stockholm
Vero J Fotograf Nyfödd Fotograf Stockholm
Vero J Fotograf Nyfödd Fotograf Stockholm
Vero J Fotograf Nyfödd Fotograf Stockholm
Vero J Fotograf Nyfödd Fotograf Stockholm
Vero J Fotograf Nyfödd Fotograf Stockholm
Vero J Fotograf Nyfödd Fotograf Stockholm
Vero J Fotograf Nyfödd Fotograf Stockholm
Vero J Fotograf Nyfödd Fotograf Stockholm
Vero J Fotograf Nyfödd Fotograf Stockholm
Vero J Fotograf Nyfödd Fotograf Stockholm
Vero J Fotograf Nyfödd Fotograf Stockholm
Vero J Fotograf Nyfödd Fotograf Stockholm