Cake Smash Fotografering | Neha | Stockholm

Åh underbara Neha kom till studion lite blyg men super söt liten tjej. Hon kom in på sin 1års dag för att fira den med en cake smash fotografering i min studio. Men innan det kladdiga började så startade vi med ett par bilder utan tårta. Hon var väldigt mammig och ville inte direkt sitta ensam. Men vi kämpade på bra för att hålla henne nöjd, det blev ett par tårar ett par gånger men vi lyckades även få fram ett leende. Det var roligt att hon var här på sin födelsedag och fick äta en fin tårta på sin dag. 

Tårtan kom fram och hon var inte super intresserad och visste inte riktigt vad hon skulle göra, hon tog till slut tag i lilla skylten på tårtan där det stod One på. Men efter att mamma tagit lite smörkräm på finget och låtit henne smaka så började hon att förstå, hon åt en del men var inte helt 100% nöjd. Det är inte alltid lätt att lyckas ha barnen på deras bästa humör men vi lyckades få ihop fina bilder i alla fal. De enda vi inte fick bild på var när hon badade i bad baljan för då var hon trött och tårarna ran ned för kinden. Men hon blev ren och det är ju skönt. 

Rekvisitan hade vi planerat i förväg då mamman visste exakt hur hon ville ha det och skickade bilder till mig, vilket är helt ok. Jag beställde då det som jag inte hade för att kunna göra deras perfekta cake smash. Är ni sugna på att boka och kontaktar mig så var inte rädd att komma med förslag på hur ni skulle vilja ha era bilder. Men självklart går det lika bra att bara säga de färger man vill ha och sedan på plats kolla igenom allt jag har i min studio och dekorera tillsammans. Mitt mål med varje fotografering är ju att fånga de bilder som ni kommer avguda inte bara jag. Jag vill att varje kund ska gå iväg och vara mer än nöjda. Denna gång har jag lyckats med det igen. Otroligt roligt och underbart när man får ett meddelande ifrån då de säger att de är så nöjda med sitt val av fotograf och kommer att återkomma i framtiden. Det värmer så mycket i hjärtat att få sådana meddelanden. Tack alla som älskar det jag gör och bokar med mig och skapar underbara bilder tillsammans med mig. Önskar er nu en underbar söndag kväll. x 

Vero J Fotograf Cake Smash Stockholm
Vero J Fotograf Cake Smash Stockholm
Vero J Fotograf Cake Smash Stockholm
Vero J Fotograf Cake Smash Stockholm
Vero J Fotograf Cake Smash Stockholm
IMG_4462.jpg
IMG_4722.jpg
Vero J Fotograf Cake Smash Stockholm
Vero J Fotograf Cake Smash Stockholm
Vero J Fotograf Cake Smash Stockholm