Happy Easter Everyone! | Baby Photography | Easter photo session

Glad Påsk på er alla! Önskar er en underbar påsk helg med mycket mat och kärlek. 

Delar med mig lite ifrån vår egna lilla påsk fotografering vi hade här om dagen. Lite  underbara bilder på barnen utklädda och glada. Esmé tyckte denna fotografering var mycket rolig och hon var så duktig. Godwin tyckte början var kul men tålamodet tog snabbt slut och han var mer intresserad av att hasa sig genom studion. Men vi lyckades som alltid fånga några underbara bilder. Vilket var otroligt kul, man blir ju bara så glad av bilder som dessa. Den sista bilden är en liten bakom kulisserna bild där ni får se att jag använder mig av en damvipa ibland för att få ett litet leende. Denna gång skötte Esmé den vipan och det gick sådär då blicken gärna hamnade på henne. Men det är ok tycker jag för hon kämpade på så bra för att få Godwin på gott och glatt humör. Efter vår tur i studion som vi hade tagit oss kommunalt till så tog vi tunnelbanan tillbaka och stannade på ett underbart fik som de flesta känner till Vete-katten där vi åt en varsin god bulle och jag en kaffe och Esmé en varm choklad. Hennes belöning för att hon var så duktig och lyssnade. Ibland blir det belöningar där de varit lite extra duktiga. Vad brukar era barn få för belöningar?

Påsken hos oss kommer att färdas hem till deras gammelmorfar som bor en bit bort så det blir en buss resa på närmare två timmar tidigt imorgon för att äta god påsk mat och efterrätter. Hade tänkt att baka med mig några cupcakes med gul citron frosting. Det blir såklart påskägg under sängen till barnen Godwin är lite för liten för ett påskägg med godis men han får majskrokar i sin. Det kommer bli lika uppskattat det är jag säker på. Hoppas era barn kommer att få en underbar påsk med massor av kärlek och bus. Ta hand om er och njut av denna helg.

Vero J. Fotograf-5.jpg
Vero J. Fotograf-4.jpg
Vero J. Fotograf-3.jpg
Vero J Fotograf Easter Fotografering Påsk Fotografering
Vero J Fotograf Easter Fotografering Påsk Fotografering
Vero J. Fotograf-13.jpg
Vero J Fotograf Easter Fotografering Påsk Fotografering
Vero J Fotograf Easter Fotografering Påsk Fotografering
Vero J Fotograf Easter Fotografering Påsk Fotografering
Vero J Fotograf Easter Fotografering Påsk Fotografering
Vero J Fotograf Easter Fotografering Påsk Fotografering
Vero J Fotograf Easter Fotografering Påsk Fotografering