Barn Fotografering | Niko |

Barn fotografering med Niko i min studio för ett par dagar sedan var mer än lyckat. Mamma Frida vann denna fotografering på en tävling som fanns på Instagram Det kommer fler tävlingar i höst. 

Niko kom in i studion med mycket energi och glädje och oj vad duktig han var. Han satt så fint för att nyligen lärt sig att sitta själv och oj vilka leenden vi fick. Han är så otroligt charmig och Frida kommer att ha en underbar charmig lite kille till son. Han fångade mitt hjärta direkt och han var så enkel att fotografera. Men som alla bebisar så orkar de bara em viss stund sedan var han hungrig så vi pausade med lite mat och några familjebilder och sedan avslutade vi. Det var ett nöje att ha han och hans föräldrar i studion. 

Vi gjorde en lite hemma style med sänggaveln och mjukt ljus och väldigt enkelt. Lite kuddar och sköna filtar. Filten var så skön att han släppte lite och kissade en sväng, men det är ju såklart helt ok. Inget ni som förälder behöver oroa er för om de gör. Det ingår i mitt jobb och ja allt blir tvättat efter varje fotografering. Vi körde även lite magträning och fångade ett par biler på det. Vi bytte sedan bakgrund till lite mer färg en blå med vitt golv till och den söta gula lilla trä lådan som är så söt. Denna trä låda finns även i en vit, vilket också är snyggt. 

Denna fotografering tog en timma i studion och det var så roligt att Niko somnade snabbt i sin bilstol för att sedan rulla hem igen. Han hade haft kul den saken var ju säker. Han skulle definitivt passa som en barn modell, de leendena man fick var ju bara så underbara. Han verkligen trivdes framför kameran. Inte rädd eller bly och så snäll. Hoppas att jag kommer få se honom igen snart. Men nu önskar jag er alla en underbar helg.

Vero J. Fotograf-8.jpg
Vero J Fotograf Barn Fotograf Stockholm
Vero J Fotograf Barn Fotograf Stockholm
Vero J Fotograf Barn Fotograf Stockholm
Vero J Fotograf Barn Fotograf Stockholm
Vero J Fotograf Barn Fotograf Stockholm
Vero J Fotograf Barn Fotograf Stockholm
Vero J Fotograf Barn Fotograf Stockholm
Vero J Fotograf Barn Fotograf Stockholm
Vero J Fotograf Barn Fotograf Stockholm
Vero J Fotograf Barn Fotograf Stockholm
Vero J. Fotograf-37.jpg
Vero J Fotograf Barn Fotograf Stockholm
Vero J Fotograf Barn Fotograf Stockholm