Christmas Session

Vero J Fotograf Jul Christmas

Tog mig tiden att åka in till studion och fotografera min barn denna gång, en jul fotografering blev det. En ny liten ide på styling hade jag och det resulterade i detta. Här kommer ett par bilder ifrån vår fotografering. Kommer att redigera fler och dela med mig men vill så gärna bara snabbt visa dessa bilder till er alla. 

Det var inte då lätt att får Godwin att le men vi lyckades få fina bilder ändå. Han är ju bara snart 4 månader så inte det enklaste att få honom att lee samtidigt som man ska ta bilden. Men är riktigt nöjd med resultatet: På lördag kör vi igen fast med en vän och hennes son, ska bli super kul att ta fler av dessa jul bilder det blir ju bara så gulligt och snyggt. Underbart till julkort eller bara att rama in eller i ett fint album. Helt otroligt att det är så snart till jul, tiden går så fort och man börjar längta lite till att julpynta och pyssla om hemmet. Baka en massor med pepparkakor och bullar och fylla hemmet med dessa underbara juldofter. Det är ju bara för underbart. Har redan små börjat med massor med tända ljus på kvällarna och ibland en varm choklad och mys framför tvn med barnen. Stunder som är bara så underbart mysiga. Hoppas ni också har underbara stunder och att ni ser fram emot julen lika mycket som jag.

Jul erbjudandet finns fortfarande har dock bra 2 platser kvar så det är först i kvarn som gäller. Det är bara att kontakta mig så ordnar vi en underbar fotografering. Ser fram emot att prata med er. Kramar xxx

Vero J Fotograf
Vero J Fotograf