Gravid Fotografering


Att få vara den som fångar dina underbara bilder av när din kropp är som mest magisk och underbar är något jag verkligen älskar.
Få planera just din perfekta fotografering är otroligt viktigt för mig, hitta den rätta platsen för dig och välja ut de perfekta kläderna.
Jag guidar dig igenom fotograferingen med lättare poser. Ni får gärna bjuda på eget och ett riktigt skratt skadar aldrig.
Något som alltid ser bra ut på bild är ju en liten puss.


Vero J. Fotograf

Daisy

 • Fotografering upp till 1 timma.
 • 8 st högupplösta digitala bilder
 • på en usb sticka av trä, i en handgjord trälåda.
 • 1 förstoring med fine art papper 30x40cm
   
Vero J. Fotograf

Doddle

 • Fotografering upp till 2 timmar
 • Alla högupplösta digitala bilder
 • på en usb sticka av trä, i en handgjord trälåda.
 • 1 Fine Art Canvas 50x40 cm
   
Vero J. Fotograf

The Bundle

 • Gravid och Nyfödd fotografering
 • Alla högupplösta digitala bilder med fri användning
 • 2st Fine Art Canvas 50x40 cm
   
 

Ingår: Min tid, planering, redigering, rekvisita, paketering och frakt.

 

information.

Boka gärna så fort du kommit över 20 veckor, då tiderna försvinner snabbt och så att vi kan pratas vid och planera den perfekta fotograferingen just för dig.

Du kan välja mellan studio eller en plats ute. Som jag noga väljer ut åt er. Jag bokar alltid in ute fotograferingarna på eftermiddagen då det är bäst ljus för ute fotografering. Att fotografera när solen är på väg ned är den gyllene stunden och bilderna blir helt magiska. Jag fotograferar året om så länge det inte regnar så är allt perfekt. Är det kallt ute har jag med mig varma filtar och termos fylld med varm choklad eller kaffe just för dig. Rekvisita är något jag alltid har med mig klänningar och kjolar att låna lika väl kransar att sätta i håret. 

Fotografering i studio kan vara mer dramatisk och vi kan använda belysning för att skugga och bara visa dina konturer. Men det går även lika bra med ljusa färgstarka bilder om man föredrar det. I studion finns massor med rekvisita och ett och annat gott att tugga på och dricka.

Din partner och blivande syskon är alltid välkomna. Är syskon med så startar vi fotograferingen med focus på familjebilder och sedan kan din partner ta och underhålla ert barn och all focus kommer vara på dig. Du är ju stjärnan för en dag.

Var inte orolig när det kommer till hur du ska poser, det är därför jag är specialist på gravid fotografering jag kommer att enkelt visa dig ett par poser du kan göra. Inget avancerat och väldigt naturliga poser. Jag kommer att gå och rätta till hår och klänning då och då för att de där detaljerna ska vara så perfekt som möjligt. Detaljerna gör mycket för att få dessa sagolika bilder till verklighet.

Boka i tid då tider snabbt tar slut, jag rekommenderar att höra av er efter 20 veckor av er graviditet då man vet att allt är som det ska. Då har vi även gott om tid att planera just din perfekt fotografering. 

Jag ser fram emot att få höra ifrån dig och boka in en underbar stund då vi kan skapa sagolika bilder.